Goed gereedschap is het halve werk

Daarom werkt Open communicatie constant aan tools die communiceren gemakkelijker maken of die organisaties helpen om beter als facilitator op te treden. De tools zijn gratis te downloaden.

Alle kikkers in de kruiwagen

met Ribbit

Wen er maar aan. Vanaf de start van je project gebeurt er van alles om je heen waar je geen invloed op hebt.  Of het nu gaat om een grootschalige gebiedsontwikkeling of een buurtbarbecue. Om het organiseren van een voetbaltoernooi of het bouwen van een wolkenkrabber. Je bent altijd omringd door een krachtenveld.

Open communicatie ontwikkelde in samenwerking met Urban Reality Ribbit!. Een web-based tool die jou en je team helpt om alle belangrijke spelers in kaart te brengen én je advies geeft hoe met ze te communiceren. Dat advies kun je zo onder je arm mee nemen en toepassen waar nodig.

Maak van jouw bouwplan een succes

in 4 simpele stappen

In de prakijkt worstelen veel gemeenten met het begeleiden en faciliteren van particuliere marktinitiatieven. Waar moet een initiatiefnemer bijvoorbeeld aankloppen met zijn of haar idee? En wat kun je van elkaar verwachten?

Open communicatie en Urban reality ontwikkelden samen de infographic ‘Maak van jouw bouwplan een succes’. We sloegen de handen ineen en leggen in deze publicatie in 4 simpele stappen uit wat een initiatiefnemer moet doen om zijn of haar bouwplan te realiseren.